IK’s staat voor Ilona Koning

professioneel en ambachtelijk meubelstoffeerder.

Wie is IK’s meubelstoffeerder

IK’s, dat is Ilona Koning, professioneel en ambachtelijk meubelstoffeerder. Voor velen in Alkmaar en omgeving een vertrouwde naam als het gaat om het weer tot leven brengen van oude, versleten meubelen. Ilona heeft de vakkennis, creativiteit en ervaring die nodig zijn om te herkennen of het de moeite waard is om een meubel opnieuw te stofferen. Met haar fijne gevoel voor stijl en kwaliteit voelt zij precies aan welke stoffen en materialen passen bij úw meubel.

Allround meubelstoffeerder

Van een simpele reparatie tot het compleet vervangen van zitting en bekleding, Ik’s doet het met dezelfde liefde en aandacht. “Ik vind het jammer als mensen hun oude meubel weggooien, terwijl er meestal nog iets heel moois van te maken is,” zegt Ilona. U wilt een meubel laten stofferen of het houtwerk opnieuw laten spuiten zodat het past bij de andere meubels? Ilona doet het voor u. Een complete metamorfose van al uw meubels? Ouderwets geworden meubels omtoveren tot moderne, goed ogende meubels? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Ilona adviseert u graag over de keuze van stoffen, spuitwerk en kleuren.

Persoonlijke aandacht voor uw wensen

Desgewenst komt IK’s bij u langs voor advies. Ik neem een kijkje in uw interieur en bespreek met u de mogelijkheden. Wat voor soort stof zoekt u, voor welk gebruik is het meubel bedoeld, aan welke kleuren denkt u. Moet de stof passen bij de gordijnen of bij het behang? En staat het meubel regelmatig bloot aan zonlicht, dan moet de stof lichtecht zijn.

Ilona is thuis in zowel moderne als klassieke stijlen en verwelkomt u graag in de showroom van IK’s. Zo kunt u zich een idee vormen van wat er komt kijken bij meubels stofferen. Ook ziet u mooie voorbeelden van verschillende stoffen en vulmaterialen.

Onze merken

Wilt u meer weten over ambachtelijke meubelstoffeerder IK’s?

Neem contact met ons op.