Laat uw meubels stofferen

door IK’s en gun ze een tweede leven

Meubelstofferen

Gunt u uw geliefde meubels graag een tweede leven? Laat ze dan vakkundig stofferen door IK’s. Er is geen reden om meubels weg te doen als de stof versleten is of de zitting doorzakt. IK’s kan uw oude vertrouwde meubel opnieuw stofferen, zodat deze er weer als nieuw uitziet. IK’s staat garant voor creatief ambachtelijk meubelstofferen van de beste kwaliteit. Niet alleen voor dat mooie oude meubel in uw woning, maar ook voor uw design meubel of als u een complete metamorfose van uw meubelstuk wil.

Voordelen van meubelstofferen door IK’s

  • Professioneel meubelstofferen door een ervaren vakvrouw
  • Grote keuze aan eersteklas stoffen, (kunst)leer en materialen
  • Desgewenst ook reparatie/restauratie van gebroken of doorgezakte meubelen
  • Perfecte afwerking van uw meubel voor jarenlang plezier
  • Deskundig advies over onderhoud en reparaties

Meubel stoffeerder IK’s voor advies op maat

Meubel stoffeerder Ilona Koning van IK’s staat u graag terzijde met professioneel advies. U wilt weten of het nog de moeite loont om uw geliefde meubelstuk te laten stofferen? IK’s beoordeelt uw meubel en maakt een offerte. Nadat U akkoord bent met de offerte wordt een datum afgesproken waarop de opdracht wordt uitgevoerd. Uw meubelstuk wordt thuis opgehaald en ook weer teruggebracht. Uiteraard wordt alles in onderling overleg uitgevoerd.

IK’s is niet alleen vakkundig, maar ook creatief. Wilt u uw oude meubelen bijvoorbeeld een strakke uitstraling geven die past bij uw moderne interieur? Geen probleem, met de juiste stoffen of het opnieuw spuiten van houtwerk transformeert IK’s uw meubel tot een eigentijdse aanwinst. Neem een kijkje in de gallery voor enkele voorbeelden.

Onze merken

Met meubelstofferen door IK’s

gunt u uw meubels een tweede leven